Vogelwerkgroep Ardea

Vogelwerkgroep Ardea

Over onze blog

Ardea is een nieuwe vogelwerkgroep, gesticht in januari 2013, en werkzaam in de regio Antwerpen Zuid. Het werkterrein van ARDEA zal grotendeels die van de Natuurpunt-afdelingen Hobokense Polder en Zuidrand Antwerpen beslaan, alsook de kasteelparken van Aartselaar. Bezoek ook onze website. Een korte handleiding over het gebruik van de blog vind je hier.

Voorstelling ARDEA op 6 februari 2013

Ardea algemeenGeplaatst door Luk Smets 08 mrt, 2013 20:58:41
De voorstelling vond plaats in Taverne De Schorren te Hoboken en trok een bomvol zaaltje. Luc Van Schoor verwelkomde een 50-tal aanwezigen uit de omliggende natuurpuntafdelingen. Ook Gerald Driesen van Natuurpunt Studie was present.

Luc stelde vervolgens ARDEA voor met een powerpointpresentatie onder de titel "Van vogeltrektelpost naar vogelwerkgroep": het ontstaan, de verkozen logo, de organisatie, het doel, het werkingsgebied met de voornaamste natuurgebieden en de toekomstige projecten kwamen aan bod. Joris Van Reusel stelde het slechtvalkenproject voor. Guy Borremans ontving in naam van zoon Tom een passend geschenkje voor het ontwerpen van de mooie logo.

Nadien volgde een receptie aangeboden door beide Natuurpuntafdelingen, waarbij de aanwezigen ook een kleine attentie kregen: een doosje met logo en chocolade-eitjes, samengesteld door Sonja Van Kerckhove. Een gezellige babbel sloot de avond af.

Foto's van Guy Borremans

  • Reacties(0)//ardea.hobokensepolder.be/#post5