Vogelwerkgroep Ardea

Vogelwerkgroep Ardea

Over onze blog

Ardea is een nieuwe vogelwerkgroep, gesticht in januari 2013, en werkzaam in de regio Antwerpen Zuid. Het werkterrein van ARDEA zal grotendeels die van de Natuurpunt-afdelingen Hobokense Polder en Zuidrand Antwerpen beslaan, alsook de kasteelparken van Aartselaar. Bezoek ook onze website. Een korte handleiding over het gebruik van de blog vind je hier.

Vogelfoto van het jaar 2015

Ardea algemeenGeplaatst door Luc Van Schoor 12 aug, 2015 11:52:23
ARDEA Vogelfoto van het jaar - 2e ronde Herfst 2015

De aankondiging en verslag van de 1e fotoronde Lente 2015 kan u onder ARDEA algemeen bekijken. Daarbij ook de vijf hoogst verkozen vogelfoto's.
Voor deze tweede ronde gelden dezelfde voorwaarden :

-Stuur ons tegen uiterlijk 15 september max. 5 van je beste vogelfoto's , zonder naamvermelding op de foto , in min. formaat van 1620 x 1080 pixels . De foto's worden best via wetransfer verzonden naar luc.vanschoor@scarlet.be . Ze mogen ook na afspraak op USB-stick worden bezorgd .

-Het spreekt vanzelf dat je voor deze 2e ronde andere foto's instuurt. Het betreft uitsluitend fotos van Europese vogels.

-De toeschouwers verkiezen op de ARDEA Herfstbijeenkomst van 26 sept. e.k. uit de inzendingen weer 5 vogelfoto's , waaruit dezelfde avond samen met de eerste 5 verkozen foto's tot slot dé vogelfoto van het jaar wordt gekozen !

-De winnaar ontvangt een foto-bon van 100 euro geschonken door één of meer sponsor(s). De winnende foto zal met commentaar op de voorpagina* van een volgend NP-afdelingstijdschrift (Polderblad en/of Rantgroen) en op een ARDEA vogelcard
verschijnen.

-De ingezonden foto's mogen door ARDEA, met vermelding van de auteur , vrij gebruikt worden voor publicatie en projectie.

* indien foto geschikt is voor plaatsing op voorpagina, zoniet op binnenblad

Bijkomende info : Luc Van Schoor , zie mailadres of gsm 0494/336309

Papegaaiduikers op Tresnish isles-Schotland ,
Niet ingezonden foto : Luc Van Schoor

  • Reacties(0)//ardea.hobokensepolder.be/#post287