Vogelwerkgroep Ardea

Vogelwerkgroep Ardea

Over onze blog

Ardea is een nieuwe vogelwerkgroep, gesticht in januari 2013, en werkzaam in de regio Antwerpen Zuid. Het werkterrein van ARDEA zal grotendeels die van de Natuurpunt-afdelingen Hobokense Polder en Zuidrand Antwerpen beslaan, alsook de kasteelparken van Aartselaar. Bezoek ook onze website. Een korte handleiding over het gebruik van de blog vind je hier.

onderzoek Halsbandparkieten

VogelwaarnemingenGeplaatst door Luc Van Schoor 29 jul, 2015 18:42:36
OPROEP...OPROEP...OPROEP...OPROEP...OPROEP...OPROEP...OPROEP...OPROEP

Beste vogelliefhebbers - sters,

We vermoeden dat de Halsbandparkieten die regelmatig overdag in de parken en private tuinen langs de zuidrand van Antwerpen fourageren mogelijk op de gekende slaapplaats in Ekeren overnachten. In het kader van de slaapplaatstellingen ,ingericht door Natuurpunt, is het nuttig om zoveel mogelijk waarnemingen van deze exoten op waarnemingen.be in te geven.

Geef daarom AL je waarnemingen van Halsbandparkiet door , met vermelding van aantal , gedrag en ingeval van vliegende vogels ook de vliegrichting aangeven.

Naast het ingeven van je waarnemingen kan je ons ook helpen door ons een seintje te geven ingeval je hulp nodig hebt bij een waarneming of meer info wil

Bel dan gerust naar Luc Van Schoor 0494/336309 of stuur bericht naar luc.vanschoor@scarlet.be

ALVAST BEDANKT VOOR JE MEDEWERKING !  • Reacties(0)//ardea.hobokensepolder.be/#post283